tiistai 15. marraskuuta 2016

Lahjasukkia

Moikka taas! Koulun loppuminen alkaa todellakin jo häämöttää horisontissa, kun viimeinen harjoittelu on nyt taputeltu kasaan. Kuusi viikkoa vierähti todella nopeasti ja taas sai vähän lisää itseluottamusta siihen, että musta todellakin tulee kohta virallisesti sairaanhoitaja! Palataan vielä hetkeksi kuitenkin ajatuksissamme menneeseen kesään.

Kesä tuli vietettyä Helsingissä majaillen vuorotellen poikaystävän vanhemmilla ja minä halusin jotenkin kiittää tästä heitä. Mulle omimmalta tuntuva tapa oli tietenkin neuloa villasukat, kun tiedän ja olen todistanut kesän aikana, että käyttöä niille on, oli sitten kesä tai talvi! Luentoja olikin alkusyksystä vielä sen verran, että sain nämä molemmat parit luentojen aikana tehtyä. Isä sai perusvillasukat 7-veljestä raitalangasta ja äidille tein harmaasta Nalle-langasta "So Sweet Socks" Niina Laitisen ohjeella.



Ulkona kesästä sen sijaan ei näy enää merkkiäkään ja joulukin lähestyy taas uhkaavaa tahtia, mutta onneksi nyt koulujutut alkavat hiljalleen hellittää ja saa pitkästä aikaa nauttia vapaa-ajasta ihan kunnolla. Tekisi mieli tarttua pitkästä aikaa ompelukoneeseenkin kun olisi taas aikaa. Muutamia projekteja on puikoilla kuitenkin vielä kesken, jotka haluaisin saada valmiiksi ensin. Mutta tällä kertaa ei muuta, palaillaan taas! :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti